Megjelent a Stratégiai Gyakorlatok (DPM)

0dp_sgy_004.jpg
Jézus Krisztus evangéliumának világméretű terjedése és a kereszténység minden nemzetben tapasztalható számbeli növekedése miatt szükséges, hogy valamennyi hívő a saját anyanyelvén kaphasson alapvető fontosságú bibliai tanítást. E szükség betöltésének szándéka vezetett el Derek mérföldkő jelentőségű munkája, az Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése című könyv néhány évvel ezelőtti magyar nyelvű fordításáig.

A most elkészült Stratégiai Gyakorlatok, segíthet majd neked e könyv gazdag tartalmának megfelelő feldolgozásához és alkalmazásához. Kérünk, hogy tanulmányozd alaposan az könyvben  lévő valamennyi témát, a segédanyagban található a tárgyalt részhez kapcsolódó bibliai utalások fényében!

Akár egyedüli bibliatanulmányozás során használod, akár közösségben más hívőkkel, az erre fordított idő alatt Isten Beszéde mélyen beépül a szívedbe.

 

Derek egy ideje talán már nem volt teljesen tudatában annak, hogy szolgálata milyen hatalmasan befolyásolta a kelet-európai országok szellemi életét. Élete végéhez közeledve azonban, egy Izraelbe látogató magyar keresztény csoportnak alkalma nyílt emlékeztetni őt az országukban lezajlott eseményekre. (A találkozásról készült teljes beszámoló elolvasható a Derek életéről szóló könyvben.) Huszonöt évvel a magyar hívők és a Derek között létrejött izraeli találkozó előtt történt, hogy egy héttagú underground házi gyülekezet tagjai elkezdték hallgatni egyik, kazettára rögzített üzenetét. A Szent Szellem ereje által ez az egyetlen üzenet megváltoztatta az egész életüket, amely futótűzként terjedt végig nemzetükön. Derek, hosszú szolgálatának évei alatt alapvető fontosságú bibliai tanításokkal látta el Isten magyarországi munkáját.

Ma is örömmel töltené el az a gondolat, hogy magyar keresztények tovább tanulmányozzák az Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése című munkáját. Hitte, hogy ez a könyv nagyon fontos a világméretű Gyülekezet számára, dicsőséges és történelmi szerepének betöltéséhez. A könyv olvasása és tanulmányozása közben kérj bölcsességet a Szent Szellemtől, hogy megfelelően tudd alkalmazni Derek üzenetét mind saját mindennapi életed során, mind pedig a helyi gyülekezetedben!

Mindenek előtt mi is csatlakozunk a Messiás magyarországi Testéért való imáidhoz, hogy te és hívőtársaid mindent betöltsetek, amit az Örökkévaló el akar végezni a nemzetedben lévő Gyülekezete által. Az Úr áldjon meg és erősítsen meg, ahogy haladsz a cél megvalósítása felé!                                                                                                            

Derek Prince Ministries Nemzetközi Kiadói Csoport

Egyéni és közösségi igetanulmányozásra kíváló! Már a boltokban van (CLC, Sorsfordító) Amennyiben a "Derek Prince: Isten Gyülekezetének Felfedezését" megveszed ingyen kapod hozzá ezt. Ára egyébként 1200 Ft. Ha meg már meg van a Derek könyv, akkor féláron megveheted hozzá ezekben a boltokban. Ez a DPM kedvezménye.

Tagek: dpm , Isten Gyülekezetének Felfedezése , önképző bibliatanulmányozás