Megjelent: Menedék a Nehéz Időkben

menedek_in_pak.jpg
A világ összedőlni látszik alattunk. Az egész Földbolygó az üzemzavar vészjelzéseit adja. A napi hírek nem épp biztatóak. A világ vezetői egymást hívogatják, mert egy láthatatlan ellenség immár egy éve szorongatja a jóléti társadalmakat. Jelenleg milliók vágyakoznak a múltba, amikor még minden szép és jó volt. A Biblia azonban sokat beszél nekünk az időlegesről és az örökkévalóról. Meg vagyunk próbálva. Melyiket is akarjuk?

Hogyan is tekintsünk erre az időszakra, amiben élünk? Pillanatok alatt változik a világunk, a meglepő, sőt megdöbbentő hírek elől el sem tudunk rejtőzni. Tényleg igaz, amit az Úr mondott, „hallanotok kell majd…” és nem tudunk elbújni a hírek elől. Sok könyv elérhető, amit keresztény vezetők írtak az utolsó időkről. Néha az a nyomasztó érzésünk itt van a küszöbön. Leírtak, mi lesz, hogy lesz. Lehet, hogy így vagy épp úgy teljesedik be. El vagyunk látva információkkal. De egy dolog talán hiányzik: hogyan is éld túl ezeket a napokat. Mit tegyünk, ha azt érezzük, összeomlik világunk? Ha egyre rosszabbak a vírus mutatók, ha azt érezzük több oldalról is fenyegetik eddig biztonságosnak hitt életterünket…Van egyáltalán mindezek fölött valami biztonság, szavatolja valaki, hogy mindez nem árthat nekünk? Derek Prince egy nagyon is időszerű témát jár körbe: a mindent felülmúló biztonságot. Ezt persze nem földi szervezetek ígérgetik vagy szavatolják, hanem a Biblia évezredes lapjain tárul föl előttünk. Lehetséges, hogy Isten felette áll az időlegesnek és az örökkévalóság közelebb van, mint gondolnánk? Te melyiket választanád?

 

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2020.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/

ISBN 978-615-5856-10-5

Méret: 148x210 mm

Terjedelem: 208 oldal

Súly: 285 g        

Ára: 2415 Ft

Megrendelés: Kiss Zoltán

dpmhungary@gmail.com

Tagek: krízis, biztonság, bizonytalanság, utolsó idők, szorongattatás, forrás, Kőszikla, ideigelenes, örökkévaló, védelem, oltalom, teremtő, Atya, Isten terve, felelősség, elrendelés, üdvösség, megigazulás, bölcsesség, csüggedés, depresszió, reménység, bizalom,