Egyedül Kegyelem Által

email_nagy.PNG
Kezdjük az évet egy jó hírrel! Megjelent Derek Prince Isten kegyelméről szóló új könyve, az Egyedül Kegyelem Által. Bátorítunk, hogy mélyedj el a témában, mert Isten kegyelmét felismerni, átvenni, átélni a legnagyobb áldás, amit csak ember kaphat a földön. Dereket sok évtizedes szolgálata alatt mindig megszomorította, ha azt látta, hogy keresztények nem élnek azzal a szabadsággal, amiért Krisztus meghalt. VEDD ÁT A SZABADSÁGOD ÉS TISZTÍTSD MEG AZ ÉLETEDET A TÖRVÉNYESKEDÉSTŐL!

Úgy érzed néha, hogy vallási szabályok csapdájába estél? Egy ideje az Úrral jársz, és életed mégis jobban hasonlít egy feladatokból álló lista teljesítéséhez, mint egy örömteli kapcsolathoz? Úgy érzed, mintha nem felelnél meg? Ha a válaszod: „igen”, akkor ez a könyv biztosan neked szól.

Kereszténynek lenni nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell mutatni magunkat. Valójában – mondja Derek – sosem leszünk képesek a törvény betűinek megfelelően élni. Milyen jó, hogy nem is kell megfelelnünk ezeknek! Valójában csak akkor találkozunk az igazi tökéletességgel, ha felhagyunk az állandó erőlködéssel, hogy tökéletesek legyünk. Hogyan lehetséges ez? Egyedül kegyelem által.

 

„Ez a kegyelem ingyenes. Nem lehet kiérdemelni, nem lehet megdolgozni érte. A kegyelem nem
csak azoké, akik érdemtelenek, hanem azoké is, akik jogosulatlanok rá. Más szavakkal, még akkor is, amikor ítéletet és haragot érdemlünk, Isten az Ő kegyelméből jóval ajándékoz meg minket.”
  – mondja Derek Prince.

 

E könyv segít téged abban, hogy felfedezd, mi az, ami igazán számít, és hogy megragadhasd a szerető és könyörületes Isten ingyen ajándékát. Itt az idő, hogy abbahagyd az erőlködést, hogy elfordulj a törvényeskedés hazugságaitól, és megtapasztald az Ő mindent átfogó kegyelmének szabadságát.

 

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2018.

 

ISBN 978-615-5856-00-6
Méret: 150x230 mm (B5)
Terjedelem: 272 oldal
Súly: 402 g
Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

Tagek: hit , megigazulás , törvénykezés , szabadság , mózesi törvény , kegyelem , vallás , testi természet , törvényszegés , kárhoztatás , szolgaság , függetlenség , újszövetség