Derek Prince:

Megérkezett: "Számítasz Istennek!"

webkicsi2016_003.jpg
Felismered-e, mennyire értékes vagy? Teljes mértékben meg vagyunk győződve arról, hogy ezekben a kihívásokkal teli napokban a Gyülekezetnek sürgetően nagy szüksége van azon jellegű, érdemi és lényeges tanításra, melyet Derek kínál nekünk ebben a könyvben.

AZ ISTEN SZEMÉBEN VALÓ ÉRTÉKESSÉGED ÉS IDENTITÁSOD FELFEDEZÉSE

Egy olyan korban élünk, amikor igen könnyű az isteni rendeltetésű sorsunkat elhibáznunk. Sok esetben modern korunk normáihoz mérjük magunkat – és néha úgy, hogy közben ennek tudatában sem vagyunk. Azonban, ha fel tudnánk fogni, milyen óriási mértékben számítunk Istennek, akkor a körülöttünk lévő világra – és magára az örökkévalóságra is – egészen más szemmel tekintenénk.

Teljes mértékben meg vagyunk győződve arról, hogy ezekben a kihívásokkal teli napokban a Gyülekezetnek sürgetően nagy szüksége van azon jellegű, érdemi és lényeges tanításra, melyet e könyv kínál nekünk.

Derek Prince, kinek igei tanítását mélység, éleslátás és szeretetteljes gyengédség jellemzi, segít megnyitni szemünket minden idők egyik legnagyszerűbb igazságának meglátására, mely szerint:

Felbecsülhetetlenül értékes vagy az Úr számára!

Szabadulj meg tehát a bűntudattól, bizonytalanságtól, félelemtől és szégyenérzettől. Foglald el a számodra kijelölt, különleges helyet Isten egész teremtett világában. Mindeközben pedig meglátod igazi értékedet Annak szemein keresztül, Aki mindent odaadott érted!

DPM MAGYARORSZÁG, 2016

Tagek: érték, büszkeség, Isten Igéje, szellem, lélek, test, újjászületés, lázadás, elme, akarat, érzelem, templom, érzéki, démonikus, Jézus, angyal, trombita, örökkévalóság, elragadtatás, megszentelődés, szentség, példázat, imádság