Életrajzi riport

Stephen Mansfield - Derek Prince életrajz

A keresztény könyvesboltokban már megvásárolható Derek Prince lebilincselő életrajzi regénye  a best-selleríró, Stephen Mansfield tollából. Stephen Mansfield – sikeres író, aki többek között Winston Churchill és George W. Bush élettörténetét is feldolgozta, mely utóbbi írásával felkerült a New York Times sikerlistájára is. Ezt a könyvet a Derek Prince-szel folytatott dialógusok, érdekfeszítő beszélgetések és történet mesélések ihlették. Becsülendőek az ilyen írások, amelyek nem csak a sikerek listáját vonultatják fel dicsőségesen, hanem azokat a lelket próbáló harcokat is leplezetlenül bemutatják, amelyek végül  a győzelemig vezettek.

"Vannak olyan ihletett pillanatok, váratlan kijelentések, amelyeket nem lehet előre megtervezni. Az író ilyenkor úgy érzi, mintha Isten küldené el a mosolyát a munkához, amelynek nekifogott." (Stephen Mansfield)

Nos, a Mansfield-féle Derek riportban nemcsak egy rendkívüli szolgáló, tudós és a teológiában tabukat áttörő bibliatanító személye bontakozik ki előttünk, hanem a gyengeségekben, harcokban bővelkedő ember is. Hogyan lett mégis Derek Prince a huszadik század egyik legnagyobb keresztény tanítója? Mitől lett irányadó vezéregyénisége a karizmatikus mozgalomnak?
Stephen Mansfield könyve kutatja a válaszokat – Isten titkait – egy odaszánt keresztény ember pályafutásának állomásaiban. Miközben a lázadó ifjútól eljutunk a kiteljesedett szolgálóig, megismerjük Jézus személyeket, sorsokat, körülményeket átformáló hatását is. Pont ettől inspiráló, valamint meglepően őszinte ez a történet Derek életéről, ami számos meglepetéssel szolgál számunkra a huszadik század brit prédikátoráról. 


ISBN: 978-963-9617-09-4
Új Spirit Könyvek
2006.