Hírek

Megjelent: Menedék a Nehéz Időkben

Megjelent: Menedék a Nehéz Időkben

A világ összedőlni látszik alattunk. Az egész Földbolygó az üzemzavar vészjelzéseit adja. A napi hírek nem épp biztatóak. A világ vezetői egymást hívogatják, mert egy láthatatlan ellenség immár egy éve szorongatja a jóléti társadalmakat. Jelenleg milliók vágyakoznak a múltba, amikor még minden szép és jó volt. A Biblia azonban sokat beszél nekünk az időlegesről és az örökkévalóról. Meg vagyunk próbálva. Melyiket is akarjuk?
Új könyvek a közeljövőben

Új könyvek a közeljövőben

Derek Prince szolgálata a keresztény élet majd minden területét átölelte. Tanítói képességei leginkább érett korában nyilvánultak meg. Ahogy haladt előre a Krisztus követésében egyre több istenfélelemmel, izgalommal, bölcsességgel és tapasztalattal nyúlt az Igéhez. Szolgálatunk igyekszik bemutatni, hogy Derek sokkal többet tett le az asztalra, mint amit mi, magyarok megismertünk belőle.
BESZÉD KONFERENCIA MISKOLCON

BESZÉD KONFERENCIA MISKOLCON

Ha a szánkból kiáramló beszédet matematikának fogjuk fel, akkor mindig előjellel beszélünk. A negatív előjel kivonás az életünkből, erők és profitok hiányát okozza. A pozitív megnyilvánulás, mint az elismerés, elfogadás, dicséret hozzáadás az élet volumenéhez. A hit beszéde, ami Isten Igéjén alapul abszolút nyereség. Kérdezzük meg: jó irányba megy-e az életünk? A beszédünk elárulja – mondja Jakab.
Egyedül Kegyelem Által

Egyedül Kegyelem Által

Kezdjük az évet egy jó hírrel! Megjelent Derek Prince Isten kegyelméről szóló új könyve, az Egyedül Kegyelem Által. Bátorítunk, hogy mélyedj el a témában, mert Isten kegyelmét felismerni, átvenni, átélni a legnagyobb áldás, amit csak ember kaphat a földön. Dereket sok évtizedes szolgálata alatt mindig megszomorította, ha azt látta, hogy keresztények nem élnek azzal a szabadsággal, amiért Krisztus meghalt. VEDD ÁT A SZABADSÁGOD ÉS TISZTÍTSD MEG AZ ÉLETEDET A TÖRVÉNYESKEDÉSTŐL!
Férjek és Apák Konferenciák

Férjek és Apák Konferenciák

"FÉRJEK ÉS APÁK KONFERENCIA" , 2017.OKTÓBER 21, MISKOLC, MITISZK Díszterme, "FÉRJEK & APÁK KETTŐ" - Gyakorlati tanácsok férfiaknak. 2017. DECEMBER 9, Kazincbarcika, MPE Élet Gyülekezete
MEGJELENT : ÉLNI MINT SÓ ÉS VILÁGOSSÁG

MEGJELENT : ÉLNI MINT SÓ ÉS VILÁGOSSÁG

Derek új könyve igazi célt ad a keresztényeknek: Élj úgy, hogy ízesítsd meg ezt a világot! Szereped és küldetésed van! Világíts, mert igen nagy szükség van rád ebben a növekvő sötétségben! ISTEN HÍV, HOGY FORMÁLD ÁT A VILÁGOT!
Bibliaiskolák és Börtönmissziók támogatása

Bibliaiskolák és Börtönmissziók támogatása

A DPM fontosnak tartja Derek Prince látásához való ragaszkodást, így a DPM globálisan milliószámra oszt szét ingyenesen könyveket, különösen evangelizációk, bibliaiskolák hallgatói és tanárai között, valamint börtönmisszió támogatására.
MEGJELENT a Zsoltár Elmélkedések

MEGJELENT a Zsoltár Elmélkedések

Örömmel adjuk Olvasóink kezébe Derek Prince – Zsoltár Elmélkedések c. kötetét. A zsoltárszakaszok tanulmányozásakor, ahogy majd oldalról oldalra haladunk, egyre inkább felismerjük lelkünk szükségét és óhaját, hogy meghitt közelségbe és közösségbe kerüljünk Alkotónkkal. Rácsodálkozunk Istenünk nagyságára, fenségére és emberszeretetére.
Győztesek Vagyunk DPM Könyvbemutató a MIÉRTT fesztiválon

Győztesek Vagyunk DPM Könyvbemutató a MIÉRTT fesztiválon

A legfrissebb két Derek könyvünket - a Számítasz Istennek! és a Győztesek Vagyunk - mutattuk be a MIÉRTT fesztiválon, Miskolcon. 2016. június 30 és július 03-a között egy többnapos keresztény fesztiválon voltunk jelen, melynek célja, hogy a város és környékének keresztényei összegyűljenek, és együtt imádják Istent, hallgassák az ő Igéjét.
Megérkezett:

Megérkezett: "Számítasz Istennek!"

Felismered-e, mennyire értékes vagy? Teljes mértékben meg vagyunk győződve arról, hogy ezekben a kihívásokkal teli napokban a Gyülekezetnek sürgetően nagy szüksége van azon jellegű, érdemi és lényeges tanításra, melyet Derek kínál nekünk ebben a könyvben.
EGYMILLIÓ KÖNYV A MISSSZIÓBAN

EGYMILLIÓ KÖNYV A MISSSZIÓBAN

Kedves Barátunk, hadd osszak meg veled valami izgalmasat. 16 évvel ezelőtt az Úr azt kérte Warren Smith igazgatótól (Asia/Pacific), hogy tegye Derek 6 legjelentősebb könyvét egy gyűjteménybe és adja neki ezt a címet: Élet-Átformáló Szellemi Erő (Life Changing Spiritual Power). A munka elindult és azóta ezeket a könyveket széles körben lefordították mintegy 30 nyelvre, nyomtatták és publikálták az India-Szubkontinensen, Dél-Afrikában, Ugandában, Kenyában, Dél-Kelet Ázsiában, a Csendes Óceáni szigeteken és ezen kívül még most legutóbb 7 Kelet-Európai országban.
Megjelent Derek Prince - Hozzatok Igazságos Ítéletet!

Megjelent Derek Prince - Hozzatok Igazságos Ítéletet!

Az emberek úgy ítélnek meg téged, ahogy te őket! Ez komoly. Mivel a megítélés egy nagyon félreértett terület az Egyházban, sokan kritizálnak ott, ahol nem kellene, és ahol pedig szükséges lenne elválasztani az igazat a hamistól meg elmarad. Isten számon fog kérni mindkettőért. A helyes ítéletalkotás megértése nélkül mi is állandóan küzdeni fogunk, hogy igazságosan megállhassunk Istenünk előtt. Ez egy nagyon jó írás Derek testvértől.
Megérkezett Az isteni helycsere!

Megérkezett Az isteni helycsere!

Ez a kis könyvecske beszámol arról az egyedüli és kivételes eseményről, amely teljesen és visszafordíthatatlanul megváltoztatta az emberi történelem menetét: Jézus Krisztus haláláról a kereszten, és az Ő feltámadásáról Az isteni helycserében Derek Prince rámutat arra, hogy milyen erőteljes és maradandó hatása van Jézus áldozatának a világra és milyen rád személyesen.
Megjelent a Stratégiai Gyakorlatok (DPM)

Megjelent a Stratégiai Gyakorlatok (DPM)

Jézus Krisztus evangéliumának világméretű terjedése és a kereszténység minden nemzetben tapasztalható számbeli növekedése miatt szükséges, hogy valamennyi hívő a saját anyanyelvén kaphasson alapvető fontosságú bibliai tanítást. E szükség betöltésének szándéka vezetett el Derek mérföldkő jelentőségű munkája, az Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése című könyv néhány évvel ezelőtti magyar nyelvű fordításáig.
Az Ige kihirdetésének ereje könyvbemutató

Az Ige kihirdetésének ereje könyvbemutató

Könyvbemutató a Logos Házban - Remek alkalom ígérkezik, hogy közelebbről megismerkedj Derek testvér legfrissebb magyarra fordított írásával, ami több mint egy könyv, magának az Igének a kihírdetése. Az új könyvön kívül találkozhatsz a DPM Magyarország Kiadói Csoportjával, munkatársaival, munkájával. Készülünk meglepetéssel és könyvvásárral is.
Megérkezett> Az Ige kihirdetésének ereje

Megérkezett> Az Ige kihirdetésének ereje

Örömmel tudatjuk, hogy megérkezett a nyomdából a "Power of Proclamation" magyar kiadása. Egy remek gyakorlati könyv, ami forradalmasíthatja az imaéletedet. Megtanulhatod Derek testvértől, sőt gyakorolhatod a hittel teli bizonyságtételt, ami igen egyszerű dolog, mert olyan szavakat mondasz ki, amelyek megegyeznek az ihletett Szentírással. Ezek Isten beszédei, amik teremtő és átfomáló erővel bírnak.
Előkészületben > Az Ige kihirdetésének ereje

Előkészületben > Az Ige kihirdetésének ereje

Mit jelent az Igét „kihirdetni”? Hogyan győzzük le negatív gondolkodásunkat? Mit tehetünk, ha anyagi gondok és egészséggel kapcsolatos problémákkal nézzünk szembe? Derek Prince nem csak elárulja, hanem meg is osztja azon igéit, amikkel maga is hatásosan harcolt évtizedeken keresztül. Élete és szolgálata, amikor az ellenség össztüzébe került, mit cselekedett? Felkészítette a szívét, feljegyezte az igéket, és elmélkedett rajtuk! Majd kérte a Szent Szellemet, hogy vezesse az Ige által. Számtalanszor hirdette ki Isten Igéjét és gyakorolta a hatalmat!
Megújultunk - Tisztelettel köszönt a DPM Magyarország!

Megújultunk - Tisztelettel köszönt a DPM Magyarország!

2010-től a DPM Magyar Irodáját a Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány vette át. Nagy örömünkre lelkes önkéntesek csatlakoztak ehhez a munkához, hisz több közös meggyőződés is összehozott bennünket, mint pl. Isten Igéjének szeretete, Derek Prince tanítói szolgálatának elismerése, valamint a magyar egyház és a nemzetünk jövőjébe vetett hit. Nézelődj bátran, mondd el másoknak is, hogy a derekprince.hu megújult formában várja látogatóit. ( A képen Derek Prince és kedves felesége, Ruth közös fotója látható. )