Előkészületben > Az Ige kihirdetésének ereje

IKE_Small.jpg
Mit jelent az Igét „kihirdetni”? Hogyan győzzük le negatív gondolkodásunkat? Mit tehetünk, ha anyagi gondok és egészséggel kapcsolatos problémákkal nézzünk szembe? Derek Prince nem csak elárulja, hanem meg is osztja azon igéit, amikkel maga is hatásosan harcolt évtizedeken keresztül. Élete és szolgálata, amikor az ellenség össztüzébe került, mit cselekedett? Felkészítette a szívét, feljegyezte az igéket, és elmélkedett rajtuk! Majd kérte a Szent Szellemet, hogy vezesse az Ige által. Számtalanszor hirdette ki Isten Igéjét és gyakorolta a hatalmat!

Isten Igéjének kihirdetése által hatalmas erő szabadul fel!

Annak ellenére, hogy ez a csodálatos lehetőség a rendelkezésükre áll, a keresztények közül sokan mégsem tudnak erről. Pedig Isten Igéje a személyes problémáktól a nemzetközi krízisekig minden helyzetbe erőteljesen és hatékonyan be tud avatkozni.
Sok évtizedes szolgálata során Derek Prince minden nap megvallotta és kihirdette Isten Igéjét. Személyesen megtapasztalta, milyen drámai módon képesek megváltoztatni a szellemi légkört ezek a kihirdetések.
Miután már megtanultuk, hogyan alkalmazzuk Isten Igéjének kihirdetését a saját körülményeink között, Isten teremtő és átformáló ereje minden helyzetben felszabadul – függetlenül attól, milyen problémával kell szembenéznünk. Minden egyes hívőnek kiváltsága és felelőssége, hogy Isten Igéjét kihirdesse.
Ebben a könyvben Derek Prince először lefekteti a bibliai alapelveket, majd tanácsokat ad, hogyan alkalmazzuk ezeket a gyakorlatban. A könyv második felében összegyűjtötte és csoportosította számunkra azokat az Igéket, amelyeket mi is naponta használhatunk a kihirdetések során.

Mikor hirdessük ki az Igét? Derek és Ruth egy csokorba szedte a különböző helyzeteket, amelyekben kihirdetheted Isten Igéjét:   

Tiszteljük és féljük  az Örökkévalót!   
Igazságosság és szentség   
Egészség és erő   
Vezetés, védelem és megőrzés   
Amikor Isten beavatkozik az emberi dolgokba   
Megpróbáltatások idején   
Szellemi harc   
A Megváltás tökéletes!   
Értelmi és érzelmi stabilitás   
Istent szolgáljuk!   
Ami a kereszten történt:  helyettesítés és csere  
Isten védelmébe vetett bizalmunk megvallása  

Hamarosan a boltokban!

Tagek: derek , prince , hír , Ige , kihirdetése , ereje