Megérkezett> Az Ige kihirdetésének ereje

IKE0013.JPG
Örömmel tudatjuk, hogy megérkezett a nyomdából a "Power of Proclamation" magyar kiadása. Egy remek gyakorlati könyv, ami forradalmasíthatja az imaéletedet. Megtanulhatod Derek testvértől, sőt gyakorolhatod a hittel teli bizonyságtételt, ami igen egyszerű dolog, mert olyan szavakat mondasz ki, amelyek megegyeznek az ihletett Szentírással. Ezek Isten beszédei, amik teremtő és átfomáló erővel bírnak.

Fontos-e egy ilyen könyvet tanulmányoznunk, és egy ilyen tanítást életgyakorlattá tennünk? Nos Mesterünk, Jézus ezt mondta: „Mert a te beszédidből ismertetel igaznak, és a te beszédidből ismertetel hamisnak” (Máté 12,37) Sorsunkat a beszédünkkel irányítjuk. Jakab hangsúlyozza, hogy nyelvünk a hajó kormányához hasonlítható: bár ez a hajónak egy kisebb alkatrésze, mégis a kormány határozza meg, hogy a hajó merre halad. Ahogy a nyelvünket használjuk, úgy alakítjuk életünk folyását. (Jak 3,4)

Derek Prince arra buzdít, beszéljük helyénvaló módon, Isten Igéjével összhangban, mert ha negatív dolgokat mondunk, akkor életünk is megtelik negatív dolgokkal, és élet-utunk eltérül a helyes iránytól. „A kihirdetés megszabadít bennünket, az a védelmünk. Ennek fontosságát nem tudom eléggé hangsúlyozni. Bárminek is hívod, „megvallásnak”, bizonyságtételnek, vagy kihirdetésnek, ez a tevékenység nélkülözhetetlen ahhoz, hogy Isten megszabadítson bennünket.” (Derek Prince)

Egy kis türelmedet kérjük, mert a raktározás, terjesztés kapcsán egy kis adminisztráció van hátra, de igyekszünk és hamarosan a boltokban már meg is találhatod legújabb kiadványunkat.

IKE0007.JPG

Tagek: derek , prince , megvallás , kihirdetés , imádkozás