Megérkezett Az isteni helycsere!

divine_kicsi.jpg
Ez a kis könyvecske beszámol arról az egyedüli és kivételes eseményről, amely teljesen és visszafordíthatatlanul megváltoztatta az emberi történelem menetét: Jézus Krisztus haláláról a kereszten, és az Ő feltámadásáról Az isteni helycserében Derek Prince rámutat arra, hogy milyen erőteljes és maradandó hatása van Jézus áldozatának a világra és milyen rád személyesen.

Helycsere? Ismeretlen fogalom. Mit jelenthet számodra?

Jézus Krisztus az egész emberiségnek szóló meghívást adott:  „Jöjjetek közel hozzám mind, akik belefáradtatok súlyos terheitek cipelésébe! Nálam megnyugvást találtok." (Máte 11,28 EFO)

Szomorú, de tény, hogy keresztények élik le úgy az egész életüket, hogy nem élnek azokkal a lehetőségekkel, amit maga az Úr Jézus szerzett meg számukra.

Függetlenül, hogy mi a személyes terhed, szükséged vagy problémád, Istennek van válasza számodra.

Ezt a választ csak egyetlen helyen találhatod meg: annál a keresztnél, amelyne Jézus meghalt. A kerszt által - és csakis a kereszt által - nyerheted el a szükségedre a megoldást, a problémára a választ, a terheid alóla a szabadulást.

Rövid, de mélyreható tanítás ez, amely segít neked felfedezni azokat az áldásokat - bűnbocsánatot, egészséget, életet, elfogadást, gondoskodást, és még sok mást -, amelyet Jézus tett elérhetővé számodra, kereszthalála által.

Tagek: bűnbocsánat , gyógyulás , megigazulás , bőség , dicsőség , elfogadottság , áldás , isteni helycsere