Megújultunk - Tisztelettel köszönt a DPM Magyarország!

image.png
2010-től a DPM Magyar Irodáját a Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány vette át. Nagy örömünkre lelkes önkéntesek csatlakoztak ehhez a munkához, hisz több közös meggyőződés is összehozott bennünket, mint pl. Isten Igéjének szeretete, Derek Prince tanítói szolgálatának elismerése, valamint a magyar egyház és a nemzetünk jövőjébe vetett hit. Nézelődj bátran, mondd el másoknak is, hogy a derekprince.hu megújult formában várja látogatóit. ( A képen Derek Prince és kedves felesége, Ruth közös fotója látható. )

Tisztelettel Üdvözlünk Mindenkit!

A Derek Prince Ministries hosszú ideje keresett már partnert Magyarországon a célból, hogy hitelesen képviselje azt a Szolgálatot, amit még egykor Derek Prince bibliatanító alapított. E szolgálat célja Derek Prince szellemi örökségének gondozása, ill. kiterjesztése, hogy minden nemzetben elérhetőek legyenek tanításai. 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy koordinálhatjuk Magyarországon ezt a szolgálatot. Egyrészről hálásak vagyunk elődeinkért, akik nemzetünkben úttörő módon felvállalták Derek testvér nagyhatású tanításainak megszólaltatását, gondolunk itt többek között elsősorban a Hit Gyülekezetére, valamint a Zúgó Szél Alapítvány áldozatos munkájára. Másrészt, keressük azokat az elkötelezett testvéreket, akik hasonlóan hozzánk a szívükön viselik Derek Prince örökségét, és együtt dolgoznának velünk e szolgálat sikeréért.

A magyar nyelven kapható könyvek, audió és video kazetták sokaknak jelentettek útmutatást keresztény életük elején, ill. mindazokon a területeken, ahova egyébként más szolgálók tanításaikban nem merészkedtek.

Derek Prince vitathatatlanul bátran és elszántan kutatta az Igét, mert hitte, hogy a Mindenható Isten nem hagyta válasz nélkül népét. Az a több mint 50 könyv, megszámlálhatatlan előadás, tanítás, hang és videó felvétel, vezetőknek tartott szeminárium, képzés, rádióadás, nos mindez egy meglepően gazdag kincsesbánya, ami nagy lehetőség és felelősség a DPM számára.

Szeretnénk ezzel bölcsen bánni, és bemutatni a bibliatudóst, aki több, mint 70 éve hatással van keresztények millióira.

A honlapon igyekszünk majd elsőként hírt adni, ami megjelent és elérhető, vagy a jövőben megjelenik Derek Prince testvér üzeneteiből.

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Derek Prince Ministries Magyarország, 2013

 

Tagek: derek , prince , weboldal , megújult