Derek Prince:

Zsoltár Elmélkedések

2kicsi_zsoltr_front.jpg
Bátorítás, látás, korrekció, belső hajtóerő és inspiráció A „Zsoltár Elmélkedések” igazi kincs, hisz Derek egyedi betekintést nyújt szolgálati éveinek isteni ellátásába, a Zsoltárokról való – igazán gyakorlati, mélyrehatóan személyes és gazdagító – elmélkedésein keresztül.

Ezek a megkapó elmélkedések Dávid és ezáltal Isten szívéből ragadnak meg valamit számodra, hogy megnyissák lelkedet az Úrral való bensőséges párbeszédre. Derek üzentét felfoghatjuk úgy is, mint „101 recept a szellemi életre”. Recept a Szent Szellemtől szellemünk, lelkünk erős bátorítására, testünk jólétére, gyógyulására.

Dávid nyitó zsoltára különleges áldást jelent ki arra az emberre, aki Isten törvényén elmélkedik éjjel és nappal. Dávid nem csak kijelenti ezt az áldást, hanem korlátlan mennyiségű forrásanyagot szolgáltat az ilyen elmélkedések ösztönzéséhez. Nincs olyan irodalom a világon, ami felülmúlná Dávid zsoltárait abban, ahogy az emberi lelket Isten legmélyebb és legmaradandóbb igazságain való elmélkedésre készteti.

Az is lehetséges azonban, hogy időnként az olvasó keres egy olyan elmélkedést, amely speciális hangulatra vagy helyzetre illik. Ennek az igénynek a kielégítésére tematikai tartalmat adtam meg, hét főcím alá sorolva a könyv tartalmát:

1.    Isten örökkévaló fensége
2.    Ima és dicséret
3.    Isten útjainak tanulása
4.    A nehézségek ideje
5.    Isten mindent átfogó gondoskodása
6.    Munkában az Ige
7.    Idő és örökkévalóság

"Imádkozom, hogy valóban értékes segítségek legyenek a következő elmélkedések számodra, és hogy elnyerd mindezen áldásokat! Elevenítsék meg lelkedet az igék, tegyenek bölccsé, vidámítsák meg a szívedet és világosítsák meg szemedet!"

Derek Prince
Jeruzsálem, 2002. Január

***

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2016.
 
ISBN: 978-963-89749-5-2
Méret:140×210 mm (A5)
Terjedelem: 240 oldal
Súly: 317 g

Megrendelés: Kiss Zoltán, dpmhungary@gmail.com

Tagek: áldás , bátorítás , elmélkedés , ima , dicséret , pásztor , menedék , tanulás , zsoltár , Dávid , örökkévalóság , látás , korrekció , inspiráció
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!