Derek Prince:

Rendíthetetlen Reménység

Rendithetetlen_remny_front.JPG
Bár a hitről sok tanítás született, a remény gyakran észrevétlen marad. Pedig a hit csak azt tudja birtokba venni, amit remélünk. A remény nélkülözhetetlen, létfontosságú és pótolhatatlan. Ahol remény van, ott élet, győzelem és végtelen lehetőség van.

ÖRÖMTELI VÁRAKOZÁS MINDEN IDŐBEN

 

Bár a hitről sok tanítás született, a remény gyakran észrevétlen marad. Pedig a hit csak azt tudja birtokba venni, amit remélünk. (Zsidókhoz írt levél 11,1) A remény nélkülözhetetlen, létfontosságú és pótolhatatlan. Ahol remény van, ott élet, győzelem és végtelen lehetőség van.

Mi az igazi reménység? A Biblia meghatározása a reményről éles ellentétben áll a világéval. Míg a világi remény nem más, mint vágyálom, addig a Szentírás a reménységet biztos várakozásként festi le, amely természetfeletti erőt szabadít fel.

Ha igaz reményben gyökerezel, akkor megragadhatsz minden ígéretet, amit Isten adott!

A neves igehirdető és író, Derek Prince a remény erejéről ezt írja:

- ablak arra, ahogy Isten látja a valóságot,

- biztos horgony az élet minden viharában,

- mély kút, amelyből meríthetünk a szellemi szárazság idején,

- és természetfeletti erő, amely felruház az imádságban való kitartásra, amíg Isten ígéretei meg nem valósulnak.

Ragadd meg a reménység rendíthetetlen erejét és még ma tapasztald meg az áldások bőségét az életedben!

 

SZERZŐ:
 

Derek Prince (1915-2003) több mint 50 könyv, 600 audió és 100 videó tanítás szerzője, melyeket több mint 100 nyelvre fordítottak le és adtak ki. Ő alapította a Derek Prince Ministries International-t és saját rádió adását a Derek Prince Legacy Radio-t (Derek Prince Örökség Rádió), mely naponkénti adásával még mindig hallgatókat ér el szerte a világon. A Biblia magyarázatának sajátos tömör módja millióknak segített a hit alapjainak építésében.

 

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2022.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/

 

ISBN 978-615-5856-18-1

Méret: 135×195 mm

Terjedelem: 150 oldal

Súly: 175 g

 

Megrendelés: Kiss Zoltán

dpmhungary@gmail.comTagek: hit, szeretet, félelem, kitartás, állhatatosság, bizonytalanság, utolsó idők, visszajövetel, várakozás, szabadság, üdvösség, próbatétel, élők földje, halál, újrateremtés, menedék, horgony