Derek Prince:

Prófétai Útmutatás az Idők Végén

Paiv2.jpg
Félelem nélkül szemben a holnappal!

A Biblia kijelenti az istenkeresőknek, hogy mi fog történni az utolsó időkben. Te készen állsz e célból tanulmányozni lapjait és összeilleszteni puzzle darabjait Derek Prince-szel?


E megbízható és hiteles bibliatanító igeileg megalapozott, reményteli és személyes meglátásaival, tudományos megjegyzéseivel segít megérteni, hogy mire számítsunk e korszak végének közeledtével. Rámutat, hogy „Amikor figyelembe vesszük, hogy Isten írott Igéjének legalább az egynegyede előrejelző prófécia, akkor egészen új látással és nagy várakozással közeledünk lapjaihoz.”


Sok más könyv bonyolultan és részletekbe merülve magyarázza az utolsó idők eseményeit, míg Derek Prince könnyen olvasható és érthető módon határozza meg az alapokat. A Máté 24-ben zajló párbeszédet használva, azt a próféciák „gerincévé” teszi, amely világos, tömör tanítást eredményez. Meglátjuk, hogy az egyre erkölcstelenebb és az okkultizmusra nyitott társadalomban, hogyan próbáltatik meg az Egyház: egy hamis és erőtlen istenhitet közvetít, vagy a szeretet, az Ige iránti hűség, a kitartás és Jézus visszavárásának öröme győzedelmeskedik.


A könyvben többek között az alábbi témákról esik még szó: Isten ígérete Izraelnek, jelek az égen, az Antikrisztus, a választottak összegyűjtése és a nagy nyomorúság eljövetele. Noha Isten titkai sokak előtt rejtve maradnak, mi tanulmányozhatjuk és követhetjük a kijelentéseket: Ő ugyanis megismerteti azokat az Övéivel. Fedezd fel, hogyan biztosítja a megtartásunkat és végleges győzelmünket, ha a kijelentések alapján cselekszünk, miközben mindez lehetővé teszi, hogy az Egyház beteljesítse küldetését a végidők utolsó jeleként.



Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2020.
https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/


ISBN 978-615-5856-09-9
Méret: 148x210 mm
Terjedelem: 240 oldal
Súly: 330 g    
Ára: 2935 Ft
Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

Tagek: Félelem, nemzetek, Izrael, prófétaság, háborúk, csapások, fügefa, elragadtatás, szövetségek, Szent Szellem, vezetők, királyság, Templomhegy, okkultizmus, jelek, antikrisztus, nyomorúság, biztonság, bizonytalanság, utolsó idők, szorongattatás, küldetés
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!