Derek Prince:

Nyelvedben a Sorsod

Nyas_MEGKISSEB.png
Szüksége van-e a nyelvednek gyógyulásra?

Lehet rosszul használni a nyelvünket, ami nem áldást, jólétet, hanem kárt, bajt és veszedelmet hozhat életünkre? Hallottál már az édes pletykafalatokról? Tudtad, hogy a hazug és hízelkedő ajkak megtévesztést szólnak, és hogy az elhamarkodott beszéd a bolondnál is rosszabb? Tudtad, hogy a Bibliának sok és fontos tanítása van az ajkaink használatáról?

A szavak pedig hosszútávon meghatározzák sorsunkat, életet fakasztanak, vagy áldásforrásokat tömnek be. Mindezeknek oka van, hisz a szívünk túlcsordul a szánkon. Sajnos sok keresztény nem fordít különösebben gondot beszéde megtisztítására. Te ne legyél közülük való!

Derek Prince, bibliatanító hat betegséget elemez, amitől gyakran megfertőződik az életünk, és bizonyos esetekben végzetes lehet, ha ellenőrzés nélkül marad. Derek üzenete segít, hogy felismerd e veszélyeket, átgondold szavaidat, és időben kormányozd az életedet a megfelelő irányba, elkerülve a hajótörést és a szerencsétlenségeket. Tanít és buzdít a nyelv helyes használatára, hogy sikert és teljes, tökéletes üdvözülést hozzon életedbe.

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2018.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/

ISBN 978-615-5856-03-7
Méret: 135×195 mm
Terjedelem: 120 oldal
Súly: 178 g
Ára: 1575 Ft
Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

 

 

Tagek: