Derek Prince:

Miért történnek rossz dolgok Isten népével?

Miert.PNG
Van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben.

„Ha Isten szeret, miért megyek át ezen a próbán? Miért van annyi nyomorúság, szenvedés, üldöztetés és igazságtalanság a világon?” Feltetted már ezeket a kérdéseket?


Isten népe ma is megtapasztalja az élet kihívásait. Van azonban egy meghatározó tényező, ami a hit embereit elválasztja: a reménység. Derek Prince, a 20. század egyik leghitelesebb bibliatanítója arra szólít fel, hogy reménységgel telve nézz szembe az életed legsúlyosabb nehézségeivel.  A Miért történnek rossz dolgok Isten népével? című könyvében olyan örökérvényű igazságokat oszt meg Jób könyvéből, amelyek horgonyként szolgálnak bármilyen viharban.


Megtudhatod, milyen szerepet játszik a Sátán és a bűn a különféle élethelyzetekben.
Felkészülhetsz arra, hogy hittel reagálj a megpróbáltatásokra. Friss látást nyerhetsz Isten szuverenitásáról, prófétikus szavaiból. Megtapasztalhatod Isten vigasztalását, bátorítást adhat, hogy Isten kijelenti neked jóságát, és bőséges gondoskodását. Isten hatalmának és szeretetének igazságában, békességet és erőt meríthetsz – függetlenül attól, hogy miféle kihívással kell szembe nézned! Megérted, hogy van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben.


Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2019.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/ISBN 978-615-5856-07-5
Méret: 148x210 mm
Terjedelem: 166 oldal
Súly: 234 g    

Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

 

Aktuáis árajánlatunk:

aktualis-arjegyzek

Tagek: reménység , próba , közbenjárás , függetlenség , szenvedés , üldöztetés , igazságtalanság , hit emberei , vigasztalás , prófétikus szavak , bőséges gondoskodás , Jób , sátán , helyreállítás , megtérés , 2x áldás , csapda , bibliai siker , állhatatosság , kijelentés ára
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!