Derek Prince:

Menedék a nehéz időkben

Front_kicsi_fbra.png
Ahogy a krízisek sokaságával szembesül az emberiség, úgy növekszik a bizonytalanság. Egyre inkább világossá lesz az emberek előtt, hogy egyetlen ember alkotta szervezet sem adhat mást, csupán a valódi biztonság illúzióját.

FELÜLMÚLHATATLAN BIZTONSÁG! Tudnod kell, még van választási lehetőségünk: vagy biztonságban, félelem nélkül élünk, vagy egyre növekvő szorongattatás elé nézünk.

Derek Prince, közismert bibliatanító átfogó képet ad a biztonság témájában. Arra biztat:
találd meg, ismerd meg és tapasztald meg a maradandót, a biztonság egyetlen valódi Forrását:
az Örök Kősziklát, aki nemcsak a mára ad megoldást, hanem az Ő gondoskodása messze túlmutat az időn. Fedezd fel a különbséget a világegyetem két kategóriája – az ideiglenes és az örökkévaló – között.

Ha e különbség alapján cselekszel valódi és maradandó biztonságot nyersz. Ismerd meg Isten reményt adó ígéreteit, amik menedéket adnak a nehéz időkben, oly rejteket, ahol megtapasztalhatod Isten egyedülálló védelmét.

Ahogy betöltöd rendeltetésedet, azt a szerepet, amit Isten neked szánt a Királyságában, úgy vagy megállíthatatlan, legyőzhetetlen és célját betöltött.

Váljon a Menedék számodra mindig elérhetővé, hogy az Örök Kőszikla által megerősítve, ingatag világunkban megingathatatlan légy. Töltsön el bizalommal a bátorítás, hogy a viszontagságok közepette is veled van a Mindent Felülmúló, Biztonságot adó Isten.

 


Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2020.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/

ISBN 978-615-5856-10-5

Méret: 148x210 mm

Terjedelem: 208 oldal

Súly: 285 g

Ára: 2415 Ft

Megrendelés: Kiss Zoltán

dpmhungary@gmail.com

 

 

Tagek: krízis, biztonság, bizonytalanság, utolsó idők, szorongattatás, forrás, Kőszikla, ideigelenes, örökkévaló, védelem, oltalom, teremtő, Atya, Isten terve, felelősség, elrendelés, üdvösség, megigazulás, bölcsesség, csüggedés, depresszió, reménység, bizalom,
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!