Derek Prince:

A Legszentebb Helyen

new_EnteringThePresenceOfGod_.png
Belépve Isten Jelenlétébe - A dicséreten és a hálaadáson túl - A valódi imádatba: A Legszentebb Helyen

A Biblia nagyon sokat elárul Isten természetéről, arról, hogy ki Ő, mit kedvel, hogyan igényli közeledésünket. Egykor az ószövetségben - egy adott rendelet alapján - különböző áldozatokkal és ajándékokkal járultak az emberek Isten elé, most azonban már megigazítva, szellemi ajándékokkal közeledünk Hozzá; a hálaadás, a dicséret és az imádat őszinte megnyilatkozásával.
A tetteken és a viselkedésen túl betekintünk oda, ahol az imádat valójában zajlik: a szívbe.
Nemcsak a dicséret, a hálaadás és az imádat fogalmát járjuk körbe, de megnevezzük az imádatunkat akadályozó tényezőket is. Választ találva arra is, hogyan lehetsz szabad a bűntudat és a bűn igájától, és hogyan nyerhetsz olyan belső békességet és örömöt, amihez semmi más nem fogható. Ne hagyd ki az imádat isteni útjának örömteli izgalmát!
Derek Prince egyedülálló módon felkészült volt igazságok és ismeretek átadására, hogy segítségükkel megfelelően és hatékonyan léphess be a Szent Isten jelenlétébe; felfedezhesd az imádat mélyebb dimenzióit; elfogadást, meghittséget, erőt, hatalmat és kinyilatkoztatást találhass a „Legszentebb Helyen”.
Micsoda örömteli izgalom van Isten hangjának meghallásában! Készülj fel, hogy megismerd, milyen csodálatos is az a „Legszentebb Hely”!


Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2019.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/ISBN 978-615-5856-05-1
Méret: 148x210 mm
Terjedelem: 172 oldal
Súly: 232 g
Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

Tagek: bűnbocsánat , dicséret , szellemi ajándék , áldozatok , hálaadás , imádat , békesség , kinyilatkoztatás , bűntudat , Isten hangja , Igazságban és szellemben , Szentek Szentje , kárpit , Szövetség ládája , kegyelem helye , Jézus vére , nagy főpapunk , tánc , ünneplés , ételáldozat
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!