Derek Prince:

A Közel-Kelet megértésének kulcsa

AKKK_Front.png
A Közel-Keleten jelenleg játszódó dráma nagyobb következményekkel jár majd, mint ahogy azt gondolnánk. Minden zűrzavar közepette egy aprócska nemzet lesz a vízválasztója a világ eseményeinek, amelyek mindannyiunkra sors-döntő befolyásolással bírnak.

Hogyan érthetnénk meg ezt a sok egymásnak ellentmondó médiahír ellenére? Ebben a színfalak mögötti útmutatóban Derek Prince, a nemzetközileg elismert tanító és tudós, a főcímek mögé tekint és bevezet abba, amit a Biblia előre jelzett Izraelről. Ennek az országnak hosszú és elképesztő történelmét nyomon követve belátást enged a növekvő feszültségbe és leleplezi a pusztító ellenséget, mely napjainkban erre a háború sújtotta földre leselkedik.

„A Közel-Kelet megértésének kulcsa” lenyűgöző módon feltárja Isten minden nemzetre vonatkozó terveit és hogy milyen jövő vár ránk. Derek Prince mély Szentírás ismerete és értelmezése kihívást és bátorítást ad a bibliai próféciák kutatóinak, mindenek felett bemutatva a történelmet felügyelő Istent, aki nem feledkezik el Övéiről, sőt szeretettel vigyáz népére és pontosan beteljesíti rajtuk ígéreteit.

 

SZERZŐ

 

Derek Prince (1915-2003) több mint 50 könyv, 600 audió és 100 videó tanítás szerzője, melyeket több mint 100 nyelvre fordítottak le és adtak ki. Ő alapította a Derek Prince Ministries International-t és saját rádió adását a Derek Prince Legacy Radio-t (Derek Prince Örökség Rádió), mely naponkénti adásával még mindig hallgatókat ér el szerte a világon. A Biblia magyarázatának sajátos tömör módja millióknak segített a hit alapjainak építésében.

 

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2021.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/

 

ISBN 978-615-5856-16-7

Méret: 148x210 mm

Terjedelem: 256 oldal

Súly: 342 g

Megrendelés: Kiss Zoltán

dpmhungary@gmail.com

Tagek: Izrael, nemzetek, próféták, próféciák, Ézsaiás, Jeremiás, Zakariás, Babilon, Isten királysága, utolsó idők, szorongattatás, deportáció, holokauszt, hazatérés, juhok, kecskék, új szív, Templom
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!