Derek Prince:

Isten Gyülekezetének újrafelfedezése

bookBig.png
Ez a könyv egy igazi kincs. Lapjain különleges mélységben nyerünk betekintést mind a helyi, mind az egyetemes gyülekezet természetébe, szépségébe, szerepébe és Istentől rendelt céljába!

Hogyan tudod betölteni elhívásodat a 21. században? Hol a helyed a gyülekezetben?

A gyülekezet Isten családja - a szeretet, az elfogadás, az öröm, a tanulás és tervek helye; menedék a világi stressz elől; egy oázis, ahol megerősödhetsz az Úrral való közösségben.

 Isten az Ő gyülekezetére vonatkozó tervének ebben a nagy kitekintést adó leírásában fel fogod fedezni, hogy tapasztalhatod meg:
- az erőteljes, gyümölcsöző újszövetségi életet,
- a helyedet egy Istennel való izgalmas közösségben,
- a segítséget a Nagy Küldetés megvalósításához,
- a győzelmet a szellemi hadviselésben,
- egy valódi közösséget másokkal,
- Isten személyesen életedre vonatkozó akaratát.

Töltekezz fel az erőnek és a várakozásnak egy új érzésével, és akkor megtanulod, mit jelent Krisztus Teste erőteljes tagjának lenni! Igyekezz betölteni Istennek a gyülekezetre vonatkozó elgondolását az Ő üzenetének erőteljes hírnökeként egy elveszett világ felé!

A nemzetközileg ismert bibliatanító, Derek Prince ebben a könyvében nem a tradíciókat vagy modern (hitüket elhagyott) gyülekezetek elképzeléseit nézi, hanem Pál apostolnak az Újszövetségben leírt mennyei koncepcióját.

ISBN: 978-963-06-8445-3

Logos-Hungary Alapítvány, 2010.

Spec. B5/ 424 oldal

 
 
Tagek: gyülekezet , felfedezés , menyasszony , egyház , szolgálat , Krisztus teste , műalkotás , templom , sereg , gyülekezés , apostolok , próféták , tanítók , evangelisták , pásztorok , vezetőség