Derek Prince :

Férjek és Apák

ferjekapak.PNG
Hogyan lehetnél igazán azzá, amivé Isten rendelt téged? Mit jelent sikeres férjnek és apának lenni?

Egy hiteles tanácsadó és tanító segítségével a férfiak igazi áldássá válhatnak a hozzájuk legközelebb állóknak – a feleségüknek és a gyermekeiknek.Férfiak millióit hívja Derek Prince, hogy betöltsék küldetésüket, és életük példájával kiutat mutassanak a sötétségből.  A nagysikerű író és bibliatanító igen gyakran mondta, hogy a távollevő vagy kívülálló férfiak a társadalom első számú problémái. Bölcs meglátásait – a férjek és apák szerepének betöltése témájában – azóta is számos nagyra becsült vezető idézi.  

>>„Az apák, akiknek családjuk papjaként kellene szolgálniuk, sötétségben tapogatózva identitásukat keresik…  Derek Prince, az érett földi apa és milliók szellemi atyja világosságot gyújt a sötétben.”
<< Stephen Hill evangélista, pensacolai ébredés

>>„Bibliai alapot helyez a férfiak elé, hogy feladataikat ellátva jeleskedjenek legfontosabb szerepükben. Ha csak egy könyvet olvasol el ebben az évben, akkor ez legyen az!” << John C. Hagee, John Hagee Ministries, a Cornerstone Church vezető pásztora

 E könyvében Derek határozott irányvonalat ad minden férfinek, aki Isten szerinti férj és apa szeretne lenni. Pontosan azt tanítja itt, amit a férfiaknak tudnia kell – nem üres elméleteket vagy kulturális hatású maradi nézeteket, hanem a Biblia egyszerű igazságát a férjekről és az apákról – mindenkinek.


***

 Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2017.

ISBN 978-963-89749-9-0
Méret: 148x210 mm (A5)
Terjedelem: 224 oldal
Súly: 298 g    

Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.comTagek:
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!