Derek Prince:

Elválasztva Isten Számára

Elvalasztva_frontkicsi.png
A szentség szépséges titka. Ismerd meg mi nem és mi az Úrtól való szentség.

Szentség? A legtöbb ember azonnal kerüli a témát; azt gondolva, hogy ez egy megfoghatatlan vallásos dolog, vagy mert a szent élet lehetősége teljesen elérhetetlennek tűnik számára.

Derek Prince sokáig meg volt győződve, hogy a szentség nem más, mint egy hosszú listán szereplő szabályok megtartása. Neki is időbe telt megértenie, hogy a Biblia nem felekezetek vagy hagyományok szerinti, hanem az Úr szerinti szentségről tanít.

Derek Prince pedig jó tanár, mély alapot ad, és ahogy általa megismerkedsz a Biblia szentségről való tanításával, úgy érted meg Isten páratlan voltát, és azt is, hogy a szent élet az Úrral való kapcsolatod igazi kifejeződése. Ő nemcsak azt mondja el neked, hogy mi nem a szent élet, hanem azt is, hogy mi az, aminek lennie kellene. Ismerd meg a titkot, az erő titkát, azt a hatalmat, amelyen keresztül Isten a világmindenségben uralkodik.

Ahogy a szentséget tanulmányozod, megláthatod, hogy az Úr mindig másként bánt azokkal, akik az Övéi. Áldásait, jutalmait azoknak tartogatta, és ma is ezt teszi, akik az Ő számára elválasztották magukat, Neki éltek a hétköznapokban – visszatükrözve Isten természetét.

Az igazi szentség, amely Krisztus által válik elérhetővé számodra, békét, szabadságot, erőt és örömet jelent akkor, ha a Szent Szellemmel összhangban élsz és lerázod magunkról azokat a szellemi és érzelmi terheket, amelyek visszatartanak téged.

Kívánjuk, miközben Isten természetéből részesülsz, az Úr ereje formáljon át egy reményteljesebb, jobb életre, és ahogy Vele együttműködsz, automatikusan kerüld el a világ romlottságát, és ezzel együtt sok bajt és szenvedést is.

 

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2020.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/

 

SBN 978-615-5856-08-2
Méret: 148x210 mm
Terjedelem: 256 oldal
Súly: 342 g    

Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

Aktuáis árajánlatunk:

aktualis-arjegyzek

 

Tagek: kegyelem, tiszta, tisztátalan, elhívás, Magasságos, Felséges, feltételek, megtisztulás, feddhetetlen, igaz, megigazított, kiválasztott, megszentelés, fegyelmezés, önvizsgálat, ígéretek, ajándék, vér, medence, papság, tükör, áldozat