Derek Prince:

Élni mint Só és Világosság

ESV2.jpg
Az Úr Jézus mondja a Máté 5,13-14 verseiben: A föld sója vagy….! A világ világossága vagy….! Hegyen épült város, mely el nem rejthető. ISTEN HÍV, HOGY FORMÁLD ÁT A VILÁGOT!

Sok nemzet eddigi történelmének valószínűleg a legnagyobb krízisével néz most szembe. Micsoda tragédia lenne, ha mi keresztények semmilyen pozitív hatással nem tudnánk lenni arra a nemzetre, ahol élünk! Isten népének sorsa a győzelem. Légy része az Úr tervének, mely átformálja az életedet, más emberek és a hazád életét!

Jézus Krisztus soha nem találkozott olyan helyzettel, amikor azt kellett volna mondania: „Sajnálom, nincs mit tenni.” Ehelyett azt tanította, hogy a hívők a föld sója és a világ világossága. A világnak égető szüksége van változásra, és mi vagyunk azok, akiknek ezt a változást el kell hozni. 

A népszerű író és bibliatanító, Derek Prince összegzi a világban keresztényként elfoglalt stratégiai helyzetünket – mind előjogainkat, mind felelősségünket, mellyel hatást gyakorolhatunk az egyéni életekre, a közösségeinkre, és az egész nemzetünkre. Időszerű tanítást ad arról, hogyan


•    kezdeményezzünk szellemi módon a saját hatáskörünkben,
•    azonosuljunk Isten céljaival és terjesszük ki királyságát a világban,
•    vívjunk szellemi harcot és győzzük le a gonosz terveit,
•    aknázzuk ki a böjt, az ima, a dicséret és a bizonyságtétel fegyvereinek erejét,
 •    váljunk a történelem megváltoztatóivá egy jobb világért!


Megvannak az eszközeink, hogy megváltoztassuk városunk és nemzetünk eseményeit Isten akarata szerint, átformálva az életeket és a történelem menetét.
Küldetésünk úgy  >> Élni mint só és világosság.<<

 

***

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2017.


ISBN 978-963-89749-7-6
Méret: 150x230 mm (B5)
Terjedelem: 280 oldal
Súly: 404 g    

Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

Tagek: gyülekezet , győzelem , só , világosság , hegyen épült város , imaharc , közbenjárás , szellemi harc

Olvass bele a könyvbe!