Derek Prince:

Egyedül Kegyelem Által

email_nagy.PNG
Vedd át a szabadságod és tisztítsd meg az életedet a törvényeskedéstől!

Örömmel adjuk a magyar olvasók kezébe Derek Prince - Egyedül Kegyelem Által c. könyvét.

Egy jó ideje szemezünk ezzel a fontos témával. Úgy gondoljuk, nem az 500 éves reformáció adja meg az aktualitását, hanem Isten örökkévaló személye és viszonyulása az elveszett és eltévedt emberhez.

Egyedül Isten kegyelme teszi igazzá a bűnös embert! A Jézusban megjelent Isten, igen Ő az, aki elszenvedte halálunkat, hogy mi megnyerhessük az Ő életét. Aki szegénységet tűrt, hogy élettel és bőséggel ajándékozhasson meg bennünket! A szégyenteljes szégyenét hordozta, hogy dicsőségbe emeljen Magához a trónra. Akinek munkája által lesz ez elvetett - befogadott Isten családjába, hogy az átkos áldott legyen, igen ezt teszi veled és velem a Kegyelem, Egyedül Kegyelem által élsz!

Derek tisztázza az Istennél való igazságosság elérésének két útját. Mi a törvény? Mi a kegyelem? Lássunk tisztán a megigazulás két útja felől, mert csak kétféle vallás van a világon. Hasznos, hogy ezt összeveti.

Majd Mózes Törvényéről ír le biblikus tényeket, jó ezt tudnunk, mire is adatott. Nagyon tetszik ezzel kapcsolatban Krisztus törvényt betöltő szerepe; sok hívő azért bolyong, mert nincs ezekkel az igazságokkal tisztában: Jézus ledöntötte a válaszfalat, és a keresztények nincsenek a törvény alatt, sőt határozott figyelmezetést kaptak, hogy a hívők ne térjenek vissza!

Sehol nem olvastunk még magyar nyelven ilyen tisztán a törvény hatásairól.

Történelmi és modern gyülekezeteknek is jó látni, mire milyen válasz jön, hisz Isten Igazságossága nem változott.

A Törvény jogos követelései hogyan vannak betöltve. Hogyan látja Isten ma életünkben a törvény kifejeződését, mi is az, amit Ő kér (parancsol) nékünk. 

Hogyan lehet gyakorlati módon Isten szeretetében élnünk? Hogyan tesz a kegyelem alkalmassá tesz minket hogy egy szellemileg halott és sötét világban az újszövetség dicsőségében - törvényeskedésre való hajlam nélkül élni, szolgálni.

Hogyan lehet kegyelmet nyerni? Helyet készíteni Isten kegyelmének, dicsekedni vele, hogy a kegyelem jelenléte ott legyen életünkön, és szolgálatunkon.

E könyv segít téged abban, hogy felfedezd, mi az, ami igazán számít, és hogy megragadhasd a szerető és könyörületes Isten ingyen ajándékát. Itt az idő, hogy abbahagyd az erőlködést, hogy elfordulj a törvényeskedés hazugságaitól, és megtapasztald az Ő mindent átfogó kegyelmének szabadságát.

 

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2018.

ISBN 978-615-5856-00-6
Méret: 150x230 mm (B5)
Terjedelem: 272 oldal
Súly: 402 g
Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

 

Tagek: hit , megigazulás , törvénykezés , szabadság , mózesi törvény , kegyelem , vallás , testi természet , törvényszegés , kárhoztatás , szolgaság , függetlenség , újszövetség
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!