Derek Prince:

Egy Imaharcos Titkai

front_IHT.JPG
Imádkozz bizodalommal és hatalommal – már most!

A nemzetközileg elismert bibliatanító, Derek Prince megbízható útmutatást ajánl a hatékony, életformáló imához. Jézus és az ószövetségi próféták tanításainak tanulmányozásával kezedbe helyezi a biblikus imádság kulcsait, miközben választ ad többek között az alábbi létfontosságú kérdésekre:

Hogyan lehetek bizonyos abban, hogy az imáimra választ kapok? Hogyan fedezhetem fel Isten akaratát az életemre? Hogyan imádkozzam bizodalommal? Milyen hatalmam van Krisztusban az imán keresztül? Hogyan lehetek biztos abban, hogy az imáim biblikusak? Mi az ima természete és célja? Mi a böjt célja, és hogyan kapcsolódik az imához? Mi a közbenjáró imádság?

E kérdésekre adott válaszokon túl olyan ismeretet és információt találsz itt, melynek segítségével Isten imaharcosaként új életet alakíthatsz ki. Ettől az érett hívőtől kapott útmutatás alapján nagyobb bizodalommal és hatékonyabban imádkozhatsz már a mai naptól.

Kívánjuk, hogy felfegyverkezve ezekkel az igazságokkal, lásd meg a hited növekedését, a Szent Szellem gyújtsa meg szenvedélyed lángjait a mindennapi Istennel való közösségre, hisz Istenünk jó; Ő még mindig a Kegyelem Királyi Székén van, ígéretei igazak, és őszinte imáidra a válasza: Ámen!


Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2018.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/

 


ISBN 978-615-5856-04-4
Méret: 150x230 mm
Terjedelem: 240 oldal
Súly: 353 g
Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

Tagek: papság, királyság, imaélet, hit, engedelmesség, szolgálat, dicséret, hálaadás, kérés, imádat, közbenjárás, könyörgés, odaszentelés, áldás, átok, szellemiharc, vér, önmegtagadás, templom
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!