Derek Prince:

Büszkeség vagy alázat

Bszkesg_front_45.jpg
Ha feljebb akarsz jutni, először lefelé kell elindulnod. Életünk sikerességét a szellemi törvények ismerete és az azokhoz való becsületes hozzáállásunk határozza meg. A Büszkeség vagy alázat témája az egyik ezek közül.

HA FELJEBB AKARSZ JUTNI,  ELŐSZÖR LEFELÉ KELL ELINDULNOD.

Életünk sikerességét a szellemi törvények ismerete és az azokhoz való becsületes hozzáállásunk határozza meg.  A Büszkeség vagy alázat témája az egyik ezek közül, ami olyan egyetemes igazsággal foglalkozik, amelyet gyakran figyelmen kívül hagyunk:
„Aki magát felmagasztalja, megaláztatik, és aki magát megalázza, felmagasztaltatik.” (Máté 23,12)

Derek Prince őszintén és biblikusan vizsgálja a büszkeség és alázat kérdéskörét. Rá jellemző módon most is mély és teljes mértékben gyakorlati tanítást kapunk tőle. Kezdve annak feltárásával, hogy az alázat kulcsfontosságú,  
•    amikor közelebb szeretnénk kerülni Istenhez,  
•    ha bármilyen vezető pozíciót szeretnénk vagy kell betöltenünk,  
•    és a másokkal való kapcsolatunkban is nélkülözhetetlen.  Ez a könyv megváltoztathatja az életedet, amikor megismered a büszkeség veszélyeit, felfedezed az alázat erejét, és azt hogy Isten az alázat milyen tökéletes példáját mutatta meg nekünk Jézus Krisztusban.

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2022.
https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/

ISBN 978-615-5856-17-4
Méret: 148x210 mm
Terjedelem: 132 oldal
Súly: 181 g

Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

Tagek: büszke, büszkeség, alázat, felmagasztal, megaláz, törvényszerűség, bűn, felelősség, történelem, lázadás, bukás, Lucifer, kerub, ember, sátán, romlás, zaklatottság, hiábavalóság, haszontalan, vágyak, kérkedés, Jézus, Pál, Péter, Lót, Ábrahám, Jákób, Bemerí