Derek Prince:

Az Úrvacsora Ereje

front_2x50kicsi.png
Az Újszövetség az úrvacsora hét megközelítését tárja elénk. Ezek közül három a Krisztushoz fűződő kapcsolatunkra vonatkozik, három a Krisztus testéhez való viszonyulásunkra fókuszál, egy pedig azt mutatja meg, hogy miként álljunk a világhoz.

MIT TANÍT NEKÜNK A BIBLIA AZ ÚRVACSORÁRÓL?

Az Újszövetség az úrvacsora hét megközelítését tárja elénk. Ezek közül három a Krisztushoz fűződő kapcsolatunkra vonatkozik, három a Krisztus testéhez való viszonyulásunkra fókuszál, egy pedig azt mutatja meg, hogy miként álljunk a világhoz. Miközben az úrvacsorát tanulmányozzuk, meglátjuk Főpapunkat, akivel mély közösségbe léphetünk és azt is, hogy hogyan kell ezt megtennünk.

•    Hirdesd ki az Ő áldozati halálát!
•    Válaszd el magadat a világtól. Mindig jöjj ki a sötétségből az Ő világosságára!
•    Emlékezz Rá és várakozz a visszatérésére!
•    Vedd át az életet és ünnepeld Jézust!
•    Lépj közösségre a Jézus Krisztusban hívőkkel! Becsüld meg Krisztus testét, a helyi gyülekezetet.

A tanítás segítségével, amit Derek Prince megoszt velünk erre a hét szempontra vonatkozóan, jobban meg fogod érteni az Úr közösségét és gazdagabb megtapasztalásban lesz részed minden egyes alkalommal, amikor úrvacsorát veszel. Ahogy ezeket az igazságokat megérted, minden bizonnyal magad is fel fogod fedezni az úrvacsora erejét, és ráébredsz, hogyan használhatod javadra, sőt mások bátorítására ezekben napokban.

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2021.
https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/ISBN 978-615-5856-12-9
Méret: 135x195 mm
Terjedelem: 112 oldal
Súly: 162 g
Ára: 1575 Ft
Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

Tagek: Krisztus teste , kihirdetés , úrvacsora , Úr asztala , főpap , emlékezés , papság , szentségek , visszajövetel , feltámadas , felház , kenyér és bor
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!