Derek Prince:

Az Ige Kihirdetésének Ereje

IKE.PNG
Minden egyes hívőnek kiváltsága és felelőssége, hogy Isten Igéjét kihirdesse. Mit jelent az Igét „kihirdetni”? Hogyan győzzük le negatív gondolkodásunkat?

Isten Igéjének kihirdetése által hatalmas erő szabadul fel! Annak ellenére, hogy ez a csodálatos lehetőség a rendelkezésükre áll, a keresztények közül sokan mégsem tudnak erről. Pedig Isten Igéje a személyes problémáktól a nemzetközi krízisekig minden helyzetbe erőteljesen és hatékonyan be tud avatkozni.   Sok évtizedes szolgálata során Derek Prince minden nap megvallotta és kihirdette Isten Igéjét. Személyesen megtapasztalta, milyen drámai módon képesek megváltoztatni a szellemi légkört ezek a kihirdetések. Tőle megtanulhatjuk, hogyan alkalmazzuk Isten Igéjének kihirdetését a saját körülményeink között.  Isten teremtő és élet-átformáló ereje minden helyzetben felszabadul – függetlenül attól, milyen problémával kell szembenéznünk. Minden egyes hívőnek kiváltsága és felelőssége, hogy Isten Igéjét kihirdesse.   Ebben a könyvben Derek Prince először megosztja velünk a bibliai alapelveket, majd tanácsokat ad, hogyan alkalmazzuk ezeket a gyakorlatban. A könyv második felében összegyűjtötte és csoportosította számunkra azokat az igeverseket, amelyeket mi is naponta használhatunk az Ige kihirdetése során.


Második javított kiadás.Mikor hirdessük ki az Igét? Derek és Ruth egy csokorba szedte a különböző helyzeteket, amelyekben kihirdetheted Isten Igéjét:  

    Tiszteljük és féljük az Örökkévalót!  
    Igazságosság és szentség  
    Egészség és erő  
    Vezetés, védelem és megőrzés  
    Amikor Isten beavatkozik az emberi dolgokba  
    Megpróbáltatások idején  
    Szellemi harc  
    A Megváltás tökéletes!  
    Értelmi és érzelmi stabilitás   
    Istent szolgáljuk!  
    Ami a kereszten történt: helyettesítés és csere
    Isten védelmébe vetett bizalmunk megvallása


Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2019.

https://www.facebook.com/DEREK.PRINCE.MAGYARORSZAG/ISBN 978-615-5856-06-8
Méret: 1135×195 mm
Terjedelem: 168 oldal
Súly: 203 g    

Megrendelés: Kiss Zoltán
dpmhungary@gmail.com

 

Aktuáis árajánlatunk:

aktualis-arjegyzek/

Tagek: vezetés , szellemi harc , istentisztelet , istenfélelem , igazságosság , szentség , egészség , védelem , stabilitás , tökéletes megváltás , hyelyettesítés és csere , magvallás , kihirdetés , megbocsátás , kiváltság és felelősség
Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!